Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 100 de oameni ai legii si voluntari cauta un minor disparut in statiunea Ranca din Gorj

ro

24 Jul, 2009 16:48 1280 Marime text

Aproximativ 100 de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari caută în împrejurimile staţiunii Rânca, din Gorj, un minor în vârstă de 7 ani, care a dispărut, joi seara, de la cabana unde era cazat împreună cu bunicii săi, transmite corespondentul NewsIn.

Copilul, în vârstă 7 ani, este din oraşul Techirghiol, judeţul Constanţa, şi venise la Rânca împreună cu bunicii săi. Imediat de la sesizarea dispariţiei, în zona turistică a fost instituit un punct de comandă, condus de către adjunctul şefului IPJ Gorj, care coordonează activităţile de căutare.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că minorul se afla cazat la o pensiune, împreună cu bunicii materni.

Acesta a fost văzut ultima dată joi, în jurul orei 17.00, când a părăsit pensiunea nesupravegheat, pentru a merge la bunicul său care se afla în exterior, în imediata apropiere a cabanei. Până la ora sesizării dispariţiei a fost căutat de către bunici împreună cu un angajat al Salvamont Gorj, însă nu a fost găsit. Deşi au fost derulate activităţi de căutare a minorului şi pe timpul nopţii, minorul nu a fost găsit. În această dimineaţă, căutările au fost reluate, la acţiuni participând peste 80 de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari.

"Sperăm să-l găsim, însă nu prea avem multe piste. Am întâlnit o persoană care ne-a spus că l-a văzut pe copil, pe un drum, la ieşirea din staţiune. O să ne îndreptăm căutările acolo. Sperăm că este bine", a declarat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj.

Citeste mai departe pe http://www.cotidianul.ro/...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii