Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anulare testament Preşedinte de Consiliu Judeţean, în atenţia Tribunalului Constanţa

ro

07 Oct, 2013 00:00 2220 Marime text
Tribunalul Constanţa va analiza, pe data de 22 noiembrie, dosarul cu numărul unic 1761/202/2012, şi obiect anulare testament, cauză în care Răducu George Filipescu, preşedinte Consiliului Judeţean Călăraşi, are calitatea de pârât.

Conform Portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost înregistrat, prima dată, la Judecătoria Călăraşi, pe data de 26 martie 2012. În proces, părţi sunt Victor Gabriel Traian şi Mădălina Bianca Moraru (reclamanţi) şi Răducu George Filipescu, pârât. Pe data de 30 mai 2012, judecătorii au dispus scoaterea dosarului de pe rol şi înaintarea lui către Judecătoria Constanţa, pentru competentă soluţionare. Zis şi făcut! Dosarul a ajuns la Constanţa
şi a fost înregistrat pe rolul ultimei instanţe mai sus precizată, la data de 20 iunie 2012. În şedinţa din 31 mai 2013, magistraţii Judecătoriei Constanţa au admis excepţia de netimbrare, după care au anulat cererea, ca insuficient timbrată.

Victor Gabriel Traian şi Mădălina Bianca Moraru au atacat decizia judecătoriei, iar dosarul a ajuns în atenţia Tribunalului Constanţa. Contactat telefonic, Răducu George Filipescu nu a dorit să comenteze pe marginea dosarului, precizând că subiectul este unul personal. Potrivit mediacalarasi.ro, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi a fost adus în faţa judecătorilor chiar de către „rudele sale, motivul principal fiind acela de a i se anula un testament prin care acesta a obţinut în urmă cu ceva timp un imobil”. „Una dintre persoanele care a cerut în instanţă anularea testamentului este chiar fiica fostului preşedinte al Tribunalului Călăraşi, Vasile Moraru despre care unele persoane spun că ar fi şi naşul de cununie al actualului preşedinte al consiliului judeţean”, conform mediacalarasi.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii