Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANSVSA a aplicat amenzi de 26.000 lei in Constanta si Navodari

ro

15 Sep, 2009 03:16 1104 Marime text

Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care îşi desfăşoară activitatea pe litoral, au aplicat, în perioada 11 - 13 septembrie, amenzi contravenţionale în valoare totală de 26.000 de lei. Trei unităţi au fost sancţionate cu avertisment pentru abateri minore.

Verificările inspectorilor ANSVSA din cadrul ,,Comandamentului Sezon Estival 2009" au vizat 40 de unităţi de alimentaţie publică din Constanţa şi Năvodari. Potrivit comunicatului de presă al ANSVSA, inspectorii au verificat 14 magazine alimentare, 11 restaurante, trei unităţi de tip fast-food, trei pescării, trei braserii, trei pizzerii, două unităţi de tip bar, două unităţi de tip supermarket, o braserie şi o gelaterie.

Abaterile de la legislaţia sanitar-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor constatate la faţa locului au fost legate de nerespectarea cerinţelor de igienă privind depozitarea şi manipularea produselor alimentare, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare şi neîntreţinerea igienei în spaţiile de lucru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii