Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatul din Port cercetat pentru contrabandă, fără acces la nave

ro

11 Feb, 2011 00:00 2169 Marime text
port_-_capitania___.jpgGabriel Giurescu, angajat al Căpităniei Zonale Constanţa, de 50 ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi abuz în serviciu contra intereselor publice, nu se va mai apropia de nave. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, alături de doi paznici, pe motivul că face parte dintr-o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigări, care acţiona pe raza Portului Constanţa.

Alexandru Mezei, şeful Căpităniei Zonale Constanţa, spune că a lăsat consemn ca Gabriel Giurescu să efectueze mai multă muncă de birou şi să evite mersul la nave. "Giurescu mergea pe ambarcaţiuni, îşi forma o privire de ansamblu asupra navei, iar dacă descoperea ceva suspect cu privire la starea vasului făcea un raport. De asemenea, la plecarea vasului, Giurescu trebuia să verifice dacă încărcarea a fost corect efectuată.Port_-_Mamaia_Politia_sediu.jpg Până la finalizarea cercetărilor, Gabriel Giurescu nu se va mai urca pe nave", a mai spus Mezei. Amintim că zilele trecute Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa au susţinut că au identificat şi destructurat o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigări, care acţiona pe raza Portului Constanţa. Oamenii legii mai afirmă că au fost efectuate şapte descinderi la domiciliile suspecţilor în urma cărora au fost identificate 23.160 de ţigarete nemarcate, 120 de pachete de cafea, 27 articole îmbrăcăminte contrafăcute, zece perechi de încălţăminte contrafăcute, 48 de parfumuri contrafăcute şi 15 sticle băuturi alcoolice nemarcate. În timp ce paznicii care fuseseră reţinuţi pentru 24 de ore sunt cercetaţi pentru contrabandă, Giurescu este bănuit de contrabandă, dar şi de abuz în serviciu contra intereselor publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionik 11 Feb, 2011 11:36 mari contrabandisti au fost prinsi,o roaba de tigari,un balot de haine la mina a doua,un calup de parfumuri,si trei cuti cu adidasi folositi,si o lada de vodca,trei sticle de visichi,un adevarat marchet pot sa faci cu marfa asta,rusine mascatilor pe capi cei mari ii protejati ii cercetati pe nimicurile astea,ce pot sa va spun RUSINE