Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatele unei case de amanet, duse la arestare

ro

11 Sep, 2013 00:00 1768 Marime text
Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au anunţat documentarea activităţii infracţionale a două localnice în vârstă de 33 şi 37 de ani, începând şi urmărirea penală faţă de acestea, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Acestea, în calitate de casiere ale unei case de amanet din Mangalia, au întocmit în fals mai multe contracte de amanet pe numele unor persoane apropiate, ori ale unor persoane ale căror date de identificare se aflau în baza de date a societăţii, însuşindu-şi fără drept contravaloarea acestora.

De asemenea, în cazul altor contracte de amanet şi-au însuşit fără drept bunurile amanetate existente în seiful societăţii.
Prin aceste fapte, societatea a fost prejudiciată cu suma de 45.785 de lei, prejudiciul nefiind recuperat.
Faţă de cele două învinuite s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de însuşire a sesizării instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii