Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă cu judecătoare, procuror şi poliţist Fostul fotomodel Iani Jaca a fost condamnat definitiv pentru scandalul din Crush

ro

30 Nov, 2015 00:00 4609 Marime text
Sentinţă definitivă pentru Iani Jaca, fotomodel constănţean, dar şi pentru Alexandru Marius Popescu, suspectaţi că, împreună cu o altă persoană, ar fi agresat un grup de judecătoare, un procuror şi un poliţist.
 
Cristian Deliorga şi Cătălin Jigău, judecători ai Curţii de Apel Constanţa, au decis condamnarea atât a lui Iani Jaca, cât şi a lui Alexandru Marius Popescu la câte doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de trei ani.
 
În acest context, menţionăm că, la jumătatea lunii decembrie 2014, judecătoarea Iulia Constanţa Barac, fostul preşedinte al Secţiei Penale din Judecătoria Constanţa, dar şi al completului P1, le-a aplicat celor doi, în primă instanţă, o amendă penală în valoare de 2.700 de lei, pentru lovire sau alte violenţe.
 
Revenind la decizia Curţii de Apel Constanţa, pe durata termenului de supraveghere, Iani Jaca şi Alexandru Marius Popescu au fost obligaţi, printre altele, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Constanţa sau la Inspectoratul Judeţean Şcolar Constanţa.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
Scandalul a avut loc în 2010, în clubul Crush din staţiunea Mamaia. După cum arătam şi în ediţiile anterioare, Cătălin Croitoru, lucrător al Secţiei 2 de Poliţie Constanţa, la momentul respectiv, era alături de procurorul Cătălin Magdalena, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, şi de judecătoarele Ruxandra şi Cristina GrecuLavinia Mihaela Cîrciumaru şi Iulia Taloş, toate din cadrul Judecătoriei Constanţa (la acea dată). La un moment dat, între cele două grupuri ar fi intervenit un conflict, în urma căruia poliţistul a fost vătămat.
 
Citeşte şi 
 
Propunere arestare preventiva Jaca Iani, Moroianu Razvan Stefan si Coman Constantin Claudiu
 
Scandal cu judecatoare, politisti si procurori
Politist batut de stripper

 
Anchetă cu stripper, poliţişti şi judecătoare
Pe dosarul scandalului din club cu magistraţi se aşterne praful
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii