Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am pierdut o parte din familie!“ Triplă înmormântare! Diana Oaidă, adusă pentru ultima dată la Colegiul „Mihai Eminescu“

ro

15 Jun, 2016 00:00 10674 Marime text


La Capela Mortuară a Cimitirului Central au fost aduse, ieri, sicriele celor trei persoane care şi-au pierdut viaţa într-un mod tragic în accidentul de la Mihai Viteazu.
 
Accidentul terifiant a avut loc duminică seara. Atunci, din nefericire, Maria Mădălina Celmare (şoferiţa de 42 de ani), Mircea Celmare, 67 de ani (tatăl şoferiţei) şi Andreea Diana Oaidă (fiica şoferiţei), de 19 ani, au murit pe loc în urma impactului. Astăzi, cei trei vor fi conduşi pe ultimul drum.
 
Andreea, mama şi bunicul ei au murit pe drumul de întoarcere spre casă. Vestea că tânăra a murit alături de mama şi bunicul ei a căzut ca un trăsnet pentru toţi cunoscuţii, dar şi pentru întreg judeţul Constanţa. Oamenii sunt şocaţi de moartea Andreei şi au lăsat zeci de mesaje pe pagina de Facebook a fetei.
 
„Odihneşte-te în pace! Dumnezeu să te aibă în pace, copil!“
 
„Dumnezeu să te odihnească în pace!“
 
„Dumnezeu să te odihnească, suflet frumos!“
 
„Dumnezeu să te aibă în pază şi sper să fii fericită acolo sus. Îmi pare foarte rău.“
 
„Dormi în pace, suflet blând!“
 
„Draga mea, Diana, nu am cuvinte...“
 
„Am pierdut o parte din familie! Nu pot să cred! Andreea, unde eşti? Andreea, hai să ne vedem la OMV să mergem împreună la antrenament! Andreea Diana! Cum? Cum e posibil ca tu să nu mai fii printre noi?! Dacă nu ai fi fost tu atunci lângă mine să mă prinzi, ce m-aş fi făcut?! Andreea, de ce nu am fost lângă tine să îţi întorc favoarea acum?! Nu am cuvinte! Încă îmi doresc să mă trezesc şi să cred că a fost doar un vis urât! Vei rămâne veşnic în inimile noastre, draga noastră! Mereu acolo să ne ajuţi, să ne sprijini, să ne aduci zâmbetul pe buze!“
 
„- Andreea, unde eşti?
 - Sunt aici, alerg, alerg.
Acum alergi printre îngeri, scumpa mea prietenă! Vei rămâne mereu în inima mea!“
 
„Prea devreme ai plecat. Vei rămâne toată viaţa în inima mea.“
 
„Nu pot să cred! Nu îmi vine să cred! Puiul meu!“
 
„Cred că ceva e neregulă. Nu pot să cred. E prea mult. Dumnezeu să te odihnească, pentru că de iertat cu siguranţă un suflet de copil este iertat!“
 
„Dumnezeu s-o odihnească, asta-i viaţa, cu o moarte toţi suntem datori, unii mai târziu, alţii mai devreme, condoleanţe familiei!“
 
„Mare durere mare, dar nici nu vreau să mă gândesc la familia distrusă de durere Dumnezeu să o odihnească în pace!“
 
„Atât de dureros! Când uităm că viaţa are prioritate…“
 
„Această lumină să stea aprinsă pentru Andreea Diana! O viaţă curmată prea devreme! Un zbor frânt! Dumnezeu să te odihnească în pace! Te iubim enorm! Golul lăsat în urma ta nu-l va umple nimeni! Acum vei zbura alături de îngeri!“
 
Cortegiul funerar se va opri şi la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa, unde a învăţat Andreea Diana Oaidă. Azi, de la ora 12.30, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Constanţa, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba de înmormântare a celor trei victime din accident. Răspunsurile liturgice vor fi date de Corala bărbătească ortodoxă „Armonia“.

Cum s-a produs accidentul

Femeia de 42 de ani se deplasa la volanul unui Chevrolet Kalos pe DN 22, din direcţia Tulcea către Constanţa. Se afla în maşină cu fata ei, de 19 ani, cu tatăl ei, de 67 de ani, şi cu mama ei, de 62 de ani.
 
Şoferiţa s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un BMW care se deplasa pe sensul de mers Constanţa - Tulcea. La volanul BMW-ului se afla Emil Ovidiu Dănilă, 48 de ani, care este șofer profesionist, el conducând TIR-uri. Emil Ovidiu Dănilă a scăpat cu viaţă, însă se află în stare gravă la spital. În maşină cu el, pe scaunul din dreapta, se afla Eugenia Dănilă, de 69 de ani, mama lui, un pasager din spate, George Alexandru Dănilă, de 17 ani, fiul lui, și tot în spate se afla o fată, prietena adolescentului, Elena Oprea, de 17 ani. Ei au scăpat cu viaţă, dar sunt în spital.
 
„Opt victime, trei decedate, cinci transportate la spital de colegii de la Ambulanţă. La sosirea echipajelor de descarcerare, victimele erau deja scoase din maşini, am decupat bornele maşinilor şi am ajutat la transportarea persoanelor rănite la ambulanţă“, a declarat plutonier Flavius Stamate, şef echipaj Descarcerare.
 
Circulaţia pe DN 22 a fost blocată timp de aproximativ două ore.

Citeşte şi Elevii Colegiului „Mihai Eminescu“ se pregătesc de înmormântare - Mesajele de condoleanţe curg pe pagina de Facebook a Andreei Oaida (galerie foto + video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii