Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrenalina şi neatenţia şi-au dat mâna Am avut un weekend cu accidente şi viteză de raliu

ro

21 Sep, 2015 00:00 2437 Marime text
Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost alertaţi de un apel la 112, care îi anunţa că a avut loc un accident rutier, la ieşirea din localitatea Medgidia, spre Valea Dacilor, pe DJ 381.

Deşi se credea iniţial că persoanele aflate în autoturismul implicat în accident au rămas încarcerate, s-a dovedit că nu era aşa. Accidentul se produsese, din primele informaţii, din cauza neatenţiei şoferului, care a scăpat maşina de sub control. Două victime au fost transportate la Spitalul Municipal Medgidia, însă acestea nu păreau a avea răni grave. Medicii nu au putut da prea multe relaţii despre starea persoanelor rănite, declarând că întâi este nevoie de anumite investigaţii care să stabilească dacă victimele prezintă traumatisme. Poliţiştii continuă în acest caz ancheta, căci trebuie să stabilească motivele exacte ale producerii accidentului rutier.
 
Tot în acest weekend, poliţiştii Biroului de Poliție Autostrada A2 Bucureşti - Constanța au stat cu ochii pe şoferi, în speranţa că pot evita producerea altor accidente rutiere. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au prins un şofer, de 47 de ani, ce conducea cu 207 km/h. El a fost înregistrat de aparatul radar cu această viteză excesivă, la kilometrul 157.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 945 de lei, iar ca măsură complementară, polițiştii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii