Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Altercaţiile în trafic dăunează grav libertăţii Emil Petru a fost condamnat pentru tentativă la omor

ro

05 Nov, 2015 00:00 2567 Marime text
Emil Petru, de 22 de ani, din Constanţa, a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Constanţa, la trei ani şi patru luni de închisoare, pentru tentativă la omor.
 
Petru a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Magistraţii arată că, la data de 5 iulie 2013, în jurul orei 22.00, „în timp ce rula cu autoturismul prin staţiunea Mamaia, în zona unui club, inculpatul a avut un conflict de trafic rutier cu un grup de tineri prahoveni din alt autoturism staţionat, aşa că a oprit, iar când a plecat de la faţa locului, a trecut cu roţile maşinii sale peste corpul persoanei vătămate N.C.I., unul dintre tinerii, care se postase în faţa vehiculului“.
 
Magistraţii spun că prahoveanul a suferit grave leziuni cranio-cerebrale şi a fost dus în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ulterior, a fost transferat la un spital din Bucureşti.
 
Revenind la decizia Tribunalului Constanţa, instanţa l-a obligat pe Emil Petru să-i plătească părţii civile suma de 1.038 lei daune materiale şi 250.000 lei daune morale. Petru a mai fost pus să-i plătească părţii civile Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa suma de 1.449,71 lei reprezentând contravaloarea internării părţii vătămate. Mai mult decât atât, tânărul a mai fost obligat să-i achite părţii civile Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar – Arseni Bucureşti suma de 22.800,50 lei reprezentând contravaloarea internării părţii vătămate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii