Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Dumitru Duţă, arestat preventiv în urma unei percheziţii, la Constanţa

ro

09 Apr, 2016 00:00 3236 Marime text
Poliţiştii secţiei 3 din Constanţa au efectuat percheziţii la domiciliul unui suspect în trei cazuri de furt calificat
 
Poliţiştii secţiei 3 din Constanţa au descins la domiciliul unui suspect în trei cazuri de furt calificat. Astfel, joi, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul lui Alexandru Dumitru Duţă, în vârstă de 28 de ani. Suspectul ar fi sustras, în noaptea de 22 martie, patru telefoane mobile dintr-un magazin de specialitate, prejudiciul ajungând la 14.000 de lei.
 
Poliţiştii au mai stabilit că aceeaşi persoană, la data de 16 ianuarie, ar fi încercat să pătrundă în incinta aceluiaşi magazin de telefonie mobilă şi ar fi produs distrugeri la nivelul uşii de acces în valoare de peste 3.000 de lei. De asemenea, suspectul ar fi intrat prin efracţie într-un magazin alimentar în data de 29 ianuarie, de unde ar fi sustras ţigări, prejudiciul ajungând la 1.000 de lei.
 
Alexandru Dumitru Duţă a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice, Universitatea „Andrei Şaguna“ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii