Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan şi Marcel Prodan se revăd la Judecătoria Constanţa

ro

04 Feb, 2016 00:00 3049 Marime text


La Judecătoria Constanţa se va prezenta, astăzi, Alexandra Stan, pentru un termen al procesului cu Vasile Marcel Prodan, cel care i-a fost manager.
 
Amintim că, în 2013, Alexandra Stan a declarat că a fost bătută de Marcel Prodan. Cântăreaţa ar fi fost salvată de un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa. De partea cealaltă, Marcel Prodan spune că nu ar fi agresat-o pe cântăreaţă.
 
La ultimul termen, cel din data de 3 decembrie 2015, au fost chemaţi fosta soţie a lui Marcel Prodan, Adina Prodan, şi Nicolae Nemirschi, fost viceprimar al Constanţei şi fost ministru al Mediului.
 
Fosta soţie a lui Marcel Prodan a declarat că o cunoştea pe Alexandra Stan de când a început colaborarea cu fostul ei soţ. Ea a susţinut în faţa instanţei că artista ar fi fost motivul divorţului dintre ea şi Marcel Prodan.
 
Nicolae Nemirschi a spus în faţa judecătorilor că el a fost cel care a aflat primul despre scandal, întrucât Marcel Prodan l-a sunat după ce s-a certat cu Alexandra Stan. Fostul ministru a mai spus că a fost la spital, unde se aflau cei doi, după evenimentul respectiv. Totodată, el a adăugat că Marcel Prodan i-ar fi reproşat Alexandrei Stan că falsează şi că nu face lecţii de canto înainte de un concert. Astfel, ar fi izbucnit o ceartă între cei doi.
 
Cântăreaţa ar dori să ceară daune de un milion de euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii