Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan şi Marcel Prodan, la Judecătoria Constanţa Se cer pedeapsa cu închisoarea şi daune de un milion de euro (galerie foto + video)

ro

05 Feb, 2016 00:00 2829 Marime text
 
La Judecătoria Constanţa s-a prezentat, ieri, Alexandra Stan, pentru un termen al procesului cu Vasile Marcel Prodan, cel care i-a fost manager. Preşedintele şedinţei de judecată a fost Mihai Valentin.
 
Ajunsă la instanţă însoţită de iubit şi de o prietenă, cântăreaţa a spus: „Vreau să se facă dreptate“.
 
La acest termen a fost audiată o prietenă a Alexandrei Stan, care a declarat că o cunoaşte pe cântăreaţă de la vârsta de trei ani. Martora a susţinut în faţa instanţei că a văzut-o pe Alexandra la spitalul din Medgidia la câteva zile după incident şi că era vânătă, iar din punct de vedere psihic, era la pământ. După ce a ieşit din spital, artista, însoţită de martoră şi de mama acesteia, s-a întors la unitatea sanitară, pentru un control.
 
„Eram pe Mircea şi mama a vrut să îi acorde prioritate unei maşini. În maşina respectivă era domnul Prodan. Ne-a văzut şi el, după care ne-a urmărit de acolo până la intrarea în Valu (n.r. - Valu lui Traian). Nu ştiu dacă a fost de intimidare, dar Alexandra era speriată tare. Şi acum este. Atunci îi era frică să iasă şi din casă. Tot timpul trebuia să o conduc până în faţa blocului“, a povestit prietena Alexandrei.
 
Totodată, martora a declarat că între Alexandra Stan şi Marcel Prodan ar fi fost o relaţie strict profesională.
 

Se cere pedeapsa cu închisoarea pentru Prodan

 
Avocatul Alexandrei Stan cere pedeapsa cu închisoarea pentru Prodan în limita maxima prevăzută de lege. Totodată, acesta cere daune de un milion de euro.
 
„Au fost audiaţi mulţi martori. Probatoriul a fost completat cu înscrisuri şi cu un procedeu specific: mă refer la confruntarea în urma căreia inculpatul a declarat că a lovit-o în legitimă apărare. Nu este nicio dovadă că Alexandra l-ar fi lovit prima în timp ce conducea. Este doar declaraţia inculpatului“, a precizat Marius Nada, avocatul Alexandrei Stan, în faţa judecătorului.
 

„Tot ceea ce a făcut Marcel Prodan ca să repare greşelile acestei infracţiuni a fost să o scuipe pe partea civilă“, a mai adăugat avocatul cântăreţei. „A fost lovită în mod repetat în părţi vitale: în faţă, în gât. Vă rog să sancţionaţi această conduită“, a mai spus avocatul Alexandrei Stan.

Avocatul lui Prodan doreşte „tratament minimal posibil“


Marcel Prodan a fost de acord să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii.
 
Avocatul managerului a susţinut că Alexandra Stan a invitat la spital jurnaliştii şi a acordat interviuri, iar acest lucru ar atesta faptul că „starea psihică nu era atât de deteriorată precum au susţinut martorii“.
 

„A fost un incident spontan, şi el (n.r. - Marcel Prodan) îl recunoaşte. A fost foarte sincer şi a explicat clar că a încercat să o îndepărteze pe partea civilă de la volan“, a declarat avocatul lui Prodan.

 
„Solicităm să aplicaţi tratamentul minimal posibil (n.r. pedeapsa cea mai mică)“, a adăugat avocatul lui Prodan.
 
De asemenea, avocatul managerului susţine că „inculpatul s-a aflat sub control judiciar, adică sub supravegherea organelor judiciare. Nu avea cum să o ameninţe pe Alexandra“.
 
În final, Marcel Prodan a avut ultimul cuvânt: „A fost o reacţie de moment. Îmi pare rău!“
 
Instanţa se va pronunţa în data de 19 februarie.
 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii