Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alcoolemia bărbatului ucis în accidentul de la Tuzla

ro

19 Aug, 2011 00:00 1758 Marime text

Marian Prodan, în vârstă de 35 de ani, din localitatea constănţeană Tuzla, ucis în accidentul rutier din dimineaţa zilei de 16 august nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, la momentul producerii tragediei. Cel puţin asta au stabilit medicii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa, care, împreună cu poliţiştii rutieri, continuă cercetările în acest caz.

După cum arătam şi în ediţiile trecute, în dimineaţa zilei de marţi, un angajat al Direcţiei Operaţiuni Speciale Constanţa l-a lovit pe Marian Prodan, în timp ce acesta din urmă încerca să-şi repare maşina, pe partea carosabilă. Pe numele lucrătorului de la Operaţiuni Speciale, poliţiştii de la Rutieră au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii spun că şi Marian Prodan ar avea partea lui de vină în ceea ce priveşte producerea accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alina 19 Aug, 2011 23:56 ce vina a avut puiu meu ca i se oprise masia instantaneu fara sa stim ce are se circula bara la bara d ce asta a venit ca smecheru ku viteza si a vrut sa fie 3 masini pe 2 benzi nu este drept de ce nu se scrie tot de ce eu am stat pe scaunul din dreapta asta nu vad ca scrie eu lam tinut in brate pana a venit ambulanta de ce nu scrie asta :(( ce cauta pe 2 benzi el de ce nu mergea pe a 2 banda dormea pe iel eu nu mai dorm noaptea ca visez accidentu eu nu mai sunt om :(( DUMNEZEU SA TE IERTE PUIULE CA AI FOST UN OM EXEMPLU