Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agentul Colis a fost externat dupa accidentul rutier

ro

25 Jun, 2010 03:35 2718 Marime text
Starea de sănătate a poliţistului Aurelian Coliş, victima accidentului de circulaţie produs pe drumul naţional DN 29 E ce leagă municipiul Constanţa de comuna Cumpăna, este foarte bună.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, doctor Florian Stoian, agentul de poliţie nu a fost nevoit să rămână sub supraveghere medicală, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Reamintim că agentul de poliţie Aurelian Coliş este fostul şef al Poliţiei Cumpăna şi actualmente lucrător în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere - biroul Eforie. Acum patru ani, pe când avea încă funcţia de şef al Poliţiei Cumpăna, a fost înjunghiat de un localnic, în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Deşi rănit, poliţistul a reuşit să-l încătuşeze şi a fost recompensat de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa pentru spirit de sacrificiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nelu 01 Jul, 2010 11:55 il cunosc pe politist. este exigent si corect. in cumpana a facut ordine. cat a fost comandant la toti hotii si tiganii le era frica de el. a plecat de la cumpana din cauza primaritei care facea multe abuzuri iar el nu era de acord cu ea. dumnezeu sa-l ajute.