Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerile din Constanţa ale Marelui Maestru al Lojii Naţionale a României

ro

05 Mar, 2012 01:10 6369 Marime text
loja.jpgConform vrajitorul.eu, Tudorel Niţulescu a devenit acţionar al SC AFICO SA în 2002, după retragerea din firmă a lui Bogdan Gabriel Lazarovici

Ales Mare Maestru al Marii Loji Naţionale a României, afaceristul bucureştean Tudorel Niţulescu face afaceri la Constanţa. Acţionar şi totodată administrator al grupului AFICO SA, Niţulescu dezvoltă colaborări la Constanţa, printre parteneriatele de succes numărându-se cel cu Centrul de Cercetări Ştiinţifice al Forţelor Navale Constanţa, dar şi cu Hidroelectrica SA.

De altfel, după alegerea noului Mare Maestru, masonii au votat şi o nouă constituţie. Revenind însă la legăturile cu instituţiile constănţene ale afaceristului pus în fruntea masoneriei din România, este de precizat că informaţiile au fost făcute publice pe site-ul companiei ABS Consulting, din cadrul grupului AFICO. „ABS Consulting este o nouă companie a grupului AFICO, grup ce a luat fiinţă în anul 1994, în domeniul vânzării aparatelor de măsură a zgomotelor şi vibraţiilor", se arată pe pagina oficială a firmei de consultanţă. Mai mult decât atât, se menţionează că „de la înfiinţarea AFICO şi până în prezent, compania a dezvoltat o echipă de succes, alcătuită din profesionişti instruiţi în Danemarca. În 15 ani de activitate, compania a realizat multe colaborări, principalii parteneri ai AFICO de-a lungul timpului fiind Centrul de Cercetări Ştiinţifice al Forţelor Navale Constanţa, Academia Navală «Mircea cel Bătrân», Hidroelectrica SA, Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare, SA Comoti SA şi GSK".

Niţulescu, acţionar din 2002masoni_-_comandamentul_flotei.jpg

Astfel, „dorind să îşi extindă activitatea de consultanţă, compania a decis asocierea cu ABS Consulting, oferind servicii de consultanţă pe fonduri europene nerambursabile şi consultanţă în dezvoltarea afacerilor partenerilor săi". Conform vrajitorul.eu, Tudorel Niţulescu a devenit acţionar al SC AFICO SA în 2002, după retragerea din firmă a lui Bogdan Gabriel Lazarovici, care i-a cedat acţiunile, după cum se arată în Monitorul Oficial cu numărul 0823/2002. În ceea ce priveşte rezultatele financiare ale firmei care a dezvoltat de-a lungul timpului un frumos parteneriat cu instituţiile constănţene, în anul 2010, AFICO SA a avut o cifră de afaceri de 1.392.235 de lei, cu 20 de salariaţi, iar profitul net a fost de 90.846 de lei. Obiectul principal de activitate al societăţii Marelui Maestru este reprezentat de „activităţi de testare şi analize tehnice". Revenind la activitatea de mason a afaceristului Tudorel Niţulescu, în cadrul unui interviu acordat jurnalului Cotidianul.ro la scurt timp după alegerea sa în calitate de Mare Maestru, la întrebarea cum se poate ajunge mason, acesta a răspuns că „nimeni nu este invitat să facă parte din masonerie". „Informaţia colaterală prin rude, prieteni sau alte surse, printr-o introspecţie a sufletului şi năzuinţelor sale de o viaţă, omul poate bate la porţile masoneriei. Ele nu se deschid la prima bătaie pentru că şi viaţa, cu bune şi rele, te invită la bucurie şi plăcerea de a trăi după lungi încercări", a mai spus Marele Meastru, citat de jurnalul bucureştean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii