Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectat că ar fi bătut un poliţist Adrian Cristian Hăloiu a fost trimis în judecată (video)

ro

27 Jul, 2015 00:00 2849 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Adrian Cristian Hăloiu, de 39 de ani, din Constanța. Bărbatul a fost reţinut şi, ulterior, pus sub control judiciar după ce ar fi bătut un polițist şi ar fi provocat distrugeri maşinii acestuia.
 
Totul s-a petrecut în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Bucureşti cu bulevardul 1 Decembrie 1918. Potrivit unei înregistrări video realizate de un şofer, cel deferit Justiţiei a coborât din maşina sa, un Bentley, a făcut câţiva paşi şi i-ar fi aplicat câteva lovituri poliţistului. Contactat telefonic, Adrian Cristian Hăloiu a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că lucrurile nu au stat chiar aşa şi că poliţistul i-ar fi tăiat calea şi i-ar fi dat cu spray în faţă.
 
Primul termen al dosarului mai sus precizat a fost stabilit pentru mâine.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, numele lui Adrian Cristian Hăloiu apare în SC Adylo Import - Export SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Sergiu Grindeanu Nicolae. Asociat unic al firmei este Adrian Cristian Hăloiu, născut la data de 21.12.1976, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Firma are ca obiect de activitate „intermedieri în comerţul cu textile, confecţii din blană, încălţăminte şi articole din piele“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii