Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescentă violată de un bărbat din Cernavodă în faţa prietenei ei

ro

02 Oct, 2015 00:00 2430 Marime text
Poliţia oraşului Cernavodă a fost sesizată, duminică, prin plângere scrisă, de o fată de 14 ani, din Feteşti, cu privire la faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi fost agresată fizic şi obligată să întreţină raporturi sexuale de Dumitru Enică, 33 de ani, din Cernavodă, iar fapta ar fi fost comisă în locuinţa acestuia din urmă.
 
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora ar fi plecat de bună voie de acasă pe 25 septembrie. Mama ar fi reclamat dispariţia fetei la Poliţia municipiului Feteşti. Apoi, adolescenta ar fi mers acasă la o prietenă din Cernavodă, care locuia cu iubitul ei, pe nume Dumitru Enică.
 
Din declaraţiile minorei şi ale prietenei sale a reieşit faptul că, în noaptea de 26 spre 27 septembrie, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, Dumitru Enică ar fi agresat-o fizic pe adolescentă, pe motiv că ar fi întreţinut raport sexual cu un oaspete.
 
Dumitru Enică l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi ameninţat cu un cuţit şi pe oaspete, care a fugit din casă, după care şi-ar fi continuat acţiunile violente asupra minorei, pe care ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele şi apoi ar fi obligat-o să întreţină cu el raporturi sexuale în prezenţa prietenei.
 
În cauză s-a întocmit proces-verbal privind consimţământul dat de minoră, în prezenţa mamei sale, de a fi examinată fizic, activitate ce s-a desfăşurat la data de 28 septembrie, la Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa.
 
Dumitru Enică, din Cernavodă, a fost reţinut, în data de 29 septembrie, pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută de art. 218, alin. 1 şi alin. 3 , lit. c din C.P. şi depus în CRAP - IPJ Constanţa, iar la data de 30 septembrie, a fost prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă, fiind arestat pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii