Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Admitere Barou 2016 În atenţia constănţenilor care îşi doresc o carieră de avocat

ro

09 Sep, 2016 00:00 2333 Marime text
Constănţenii care îşi doresc o carieră de avocat vor avea de trecut un „hop“ în câteva zile. Mai exact, luni va avea loc examenul de primire în avocatură. Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA) a publicat pe site-ul oficial locaţiile în care se va desfăşura examenul de primire în profesia de avocat.
 
Astfel, acestea vor avea loc la: Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Chimie a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Matematică si Informatică a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Geografie a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Drept a Universităţii Transilvania Braşov, Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir“, Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale, Universitatea din Craiova, Universitatea „Danubius“ din Galaţi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ şi la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest Timişoara.
 
Pe site-ul INPPA şi la locurile de desfăşurare a examenului se va afişa, sâmbătă, repartizarea pe săli a candidaţilor.
 
Cererile de înscriere a candidaţilor la examen au fost depuse în perioada 19 iulie - 17 august 2016, iar examenul din 12 septembrie va consta în verificarea cunoştinţelor juridice printr-un test-grilă la disciplinele „Organizarea și exercitarea profesiei de avocat“, „Drept civil“, „Drept procesual civil“, „Drept penal“ şi „Drept procesual penal“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii