Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adina Florea s-a retras din cursă Lupta pentru funcţia de procuror general al Dobrogei se dă între Gigi Ştefan şi Gigel Alexandru

ro

16 Jun, 2016 00:00 4446 Marime text


Doi procurori au rămas în cursa pentru conducerea parchetelor constănţene.
 
După retragerea magistratului Adina Florea, şefia parchetelor din Dobrogea este disputată de actualul procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, magistratul Gigi Valentin Ştefan, şi de magistratul Gigel Marian Alexandru, şeful Secţiei Urmărire Penală a Parchetului Curţii de Apel.
 
Cu toate acestea, la momentul de faţă, un alt procuror asigură conducerea unităţii de parchet, după ce magistratul Camelia Elena Grecu şi-a început ieri activitatea în cadrul Structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ca şef Birou Judiciar. Astfel, până la finalizarea concursului pentru funcţie şi validarea rezultatelor, procurorul general delegat al Dobrogei este magistratul Raluca Georgeta Ceauşu, a cărei delegaţie este valabilă până la data de 15 iulie.
 
În ceea ce priveşte desfăşurarea concursului, pe data de 12 iunie, magistraţii Ştefan şi Alexandru au susţinut testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe data de 23 iunie. Indiferent cine va câştiga cursa pentru conducerea Parchetului Curţii de Apel, se va ocupa de buna desfăşurare a tuturor unităţilor de parchet din subordine, atât a celor din judeţul Constanţa, cât şi din Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii