Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţii de viol la Ovidiu. Tribunalul Constanţa a luat o decizie definitivă

ro

05 Aug, 2015 00:00 2643 Marime text
Aurel Constantin Chiriţă şi Ştefan Tiberiu Podaru, primul, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, iar al doilea, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, rămân în arest. Decizia este definitivă şi a fost luată, ieri, de Tribunalul Constanţa.
 
Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în noaptea de 31 iulie - 1 august, în intervalul orar 3.00 - 7.15, cei doi, în timp ce se aflau la domiciliul primului, situat în localitatea Ovidiu, prin ameninţări şi acte de violenţă, separat şi împreună, ar fi întreţinut în mod repetat mai multe raporturi sexuale şi acte sexuale orale cu o fată de 16 ani. „După comiterea violului, inculpatul Aurel Constantin Chiriţă a lipsit-o de libertate pe persoana vătămată, pe care nu a lăsat-o să părăsească domiciliul său un interval scurt de timp, de aproximativ 25 de minute“, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 05 Aug, 2015 11:49 Fratilor au inceput violurile masiv in Romania. Neaparat trebuie introdusa legea castrarii chimice.