Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţi că ar fi comis furturi în judeţul Constanţa

ro

28 Nov, 2012 02:44 1308 Marime text
Luni, poliţiştii din 23 August au fost sesizaţi de Sevedin B., din Mangalia, că în perioada 18 - 25 noiembrie persoane necunoscute au pătruns în curtea sa şi au furat mai multe bunuri, din două magazii.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în curtea reclamantului s-a pătruns prin escaladarea gardului, iar în cele doua magazii s-a pătruns prin forţarea lacătelor de acces, de aici fiind furate bunuri în valoare de 500 de lei.

Poliţiştii au identificat doi bărbaţi de 36, respectiv 18 ani, din localitatea 23 August, suspecţi de comiterea furtului. Lor le-au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru furt calificat, cei doi fiind cercetaţi în stare de libertate.

Tot în cursul zilei de luni, poliţiştii din 23 August au fost anunţaţi de un localnic că mai multe persoane au pătruns în curtea sa, în noaptea de duminică, şi dintr-o dependinţă au sustras o butelie şi un generator electric, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt doi tineri de 18, respectiv 15 ani, ambii din Mangalia, bunurile furate fiind recuperate şi predate părţii vătămate, iar cei doi sunt cercetaţi în libertate.

Un bărbat din Cernavodă i-a anunţat luni, la ora 16.00, pe poliţiştii din Rasova că persoane necunoscute i-au furat drujba de tăiat lemne din saivanul pe care îl deţine în fostul complex zootehnic din localitatea Cochirleni.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au descoperit un minor, în vârstă de 17 ani, din Cochirleni, despre care lucrătorii de poliţie spun că, profitând că drujba era nesupravegheată în curtea saivanului, a sustras-o şi a ascuns-o la domiciliul său.

Prejudiciul, în valoare de 900 de lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii