Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzat că şi-a ucis concubina Bărbat de 64 de ani, cercetat în stare de arest pentru omor deosebit de grav

ro

31 Jul, 2013 00:00 1640 Marime text
„Deşi s-a predat la Postul de poliţie şi a relatat că îşi agresase concubina, când a fost audiat de procuror, inculpatul s-a prevalat de dreptul la tăcere”
 
Ion Seimeneanu, în vârstă de 64 de ani, din comuna Aliman, rămâne în arest. Decizia a fost luată de judecătorii constănţeni şi este definitivă. Bărbatul este cercetat pentru presupusa săvârşire a infracţiunii de omor deosebit de grav, fiind acuzat că şi-a omorât consoarta în bătaie.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa spun că, în după-amiaza zilei de 30 iunie, în cadrul unei relaţii de „concubinaj tensionate şi conflictuale, datorate consumului frecvent de băuturi alcoolice atât de către inculpat, cât şi de către victimă, în locuinţa sa din comuna Aliman, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul a ucis-o pe victima V.N., în vârstă de 46 de ani”. Organele de anchetă susţin că bărbatul a lovit-o pe femeie în mod repetat cu o un corp contondent şi cu muchii în zonele cervicală, toracico-abdominală şi a membrelor şi i-a provocat numeroase leziuni corporale ce au dus în final la moarte. „Deşi s-a predat la Postul de poliţie şi a relatat că îşi agresase concubina, când a fost audiat de procuror, inculpatul s-a prevalat de dreptul la tăcere”, au mai completat magistraţii. Pe data de 29 iulie, Tribunalul Constanţa a dispus prelungirea arestării preventive a inculpatului, pe o durată de de 30 zile, începând cu 31 iulie şi până la 29 august, inclusiv. Aceeaşi instanţă a respins ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea. Decizia Tribunalului a fost atacată de Seimeneanu la Curtea de Apel Constanţa, ieri, judecătorii respingându-i acţiunea bărbatului de 64 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii