Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiuni de prevenire a accidentelor in cadrul „Trofeului Dobrogei"

ro

05 May, 2009 02:49 1926 Marime text
trofeul_dobrogei.jpgÎn perioada 1-3 mai, pe plaja Modern a avut loc un concurs în care oamenii legii au colaborat cu diverse organizaţii şi instituţii pentru a-i face pe participanţii la trafic să conştientizeze consecinţele nerespectării normelor rutiere.
Pe parcursul desfăşurării competiţiei „Trofeul Dobrogei" s-au distribuit tricouri, şepci şi pliante cu recomandări pentru prevenirea accidentelor rutiere, iniţiativa aparţinând poliţiştilor din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.
Printre organizatori s-au mai numărat Federaţia Română de Motociclism, Clubul Sportiv Transcarpatic Braşov, MTH Tehnosport Bucureşti, Direcţia Judeţeană de Sport Constanţa şi Direcţia Judeţeană de Tineret Constanţa, care au desfăşurat diverse probe de endurocros sau de motocros, la care au participat tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani.
Cetăţenii care s-au plimbat pe plaja Modern au putut asista la întreceri între vehicule de teren şi de serie, sau ale motocicletelor enduro, ATV-urilor de competiţie 4x4 şi quad-urilor de competiţie 4x2. Pentru categoria hobby, au participat amatori cu motociclete neechipate, cu aparatură specifică pentru rally raid.
Oamenii legii recomandă conducătorilor auto să respecte limitele de viteză, să poarte centura de siguranţă şi să nu conducă autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, fiindcă acestea sunt cauzele principale ale accidentelor rutiere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii