Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune a Poliţiei Române, în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

ro

09 Feb, 2017 12:12 1295 Marime text
Poliţia Română desfăşoară activităţi de prevenire a accidentelor de circulaţie produse la trecerile la nivel cu calea ferată şi pentru reducerea consecinţelor acestora.

Ieri, Poliţia Română a desfăşurat o acţiune, la nivel naţional, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale, ce au loc la trecerile la nivel cu calea ferată, din cauza nerespectării regulilor rutiere instituite în aceste zone, de către participanţii la trafic.

Astfel, poliţiştii din cadrul secțiilor regionale de poliție transporturi și polițiștii de la rutieră au acţionat, la nivel național, pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor rutiere pe drumurile publice, în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

În urma activităţilor desfăşurate, într-o singură zi, au fost constatate 24 de infracţiuni, dintre care 14 la regimul circulației rutiere.

De asemenea, au fost aplicate 2.270 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 422 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, iar 1.779 pentru alte abateri la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au reţinut 153 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 43 fiind pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, iar 25 pentru depășire pe trecerile la nivel cu calea ferată.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii