Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achitările, anulate Răsturnare de situaţie în dosarul celui mai grav accident rutier din ultimii zece ani din Constanţa

ro

19 Jan, 2016 00:00 3051 Marime text


Răsturnare de situaţie în dosarul celui mai grav accident rutier din punct de vedere al victimelor petrecut în ultimii zece ani în judeţul Constanţa.
După ce Judecătoria Constanţa a dispus achitarea celor doi şoferi (Ionuț Neagu şi Viorel Cobzariu) acuzați, inițial, de producerea evenimentului, Curtea de Apel Constanţa a dispus ca dosarul să fie rejudecat, anulând astfel decizia privind cele două achitări.
 
În prezent, cauza se află pe rolul Judecătoriei Constanţa, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 1 februarie.


 
Potrivit poliţiştilor, la data de 29 iulie 2008, Ionuţ Neagu a condus un automobil marca Opel, model Astra, pe DN 2A, dinspre Constanţa către Ovidiu. În zona reprezentanţei Bavaria Motors, Neagu a lovit un automobil marca Audi, model Q7, condus în faţa sa de Viorel Cobzariu, un afacerist constănţean. Ulterior, autoturismul Audi a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de autobuzul Isuzu Turquoise, care s-a răsturnat. În urma accidentului, au suferit vătămări corporale un număr de 41 de persoane - 39 de pasageri în autobuz şi doi şoferi, Ionuţ Neagu şi Viorel Cobzariu. Alexandru Marcu, pasager în autobuz, a decedat pe data de 12 august 2008.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii