Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere. Neatenția face noi victime

ro

16 Mar, 2017 12:28 1588 Marime text

Neatenția din trafic, atât cea din partea șoferilor, cât și cea  a pietonilor, pot conduce la accidente rutiere grave. Ieri, la ora 22.20, G.N.-S., în vârstă de 40 de ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe DN 3, unde a surprins și accidentat ușor un bărbat, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Tot ieri, M.V.-C., în vârstă de 38 de ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe strada Republicii din Eforie Nord, unde a surprins și accidentat ușor o femeie, în vârstă de 53 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
autotu
De asemenea, ieri, la ora ora 22.20, G.N.-S., în vârstă de 40 de ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe DN 3, unde a surprins și accidentat ușor un bărbat, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Un alt incident rutier a avut loc ieri, când M.V.-C., în vârstă de 38 de ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe strada Republicii din Eforie Nord, unde a surprins și accidentat ușor o femeie, în vârstă de 53 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii