Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente în cea de-a treia zi de Crăciun, pe străzile din Constanţa

ro

28 Dec, 2015 00:00 2786 Marime text
Nici în cea de-a treia zi de Crăciun, Constanţa nu a fost lipsită de accidente rutiere. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu răni uşoare şi pagube materiale, fără pierderi de vieţi omeneşti.
 
Ieri după-amiază, de Sfântul Ştefan, a avut loc un accident rutier în zona Dacia. Trei maşini, un Mercedes, o Dacia Logan şi un Volkswagen, s-au ciocnit. Nu s-au înregistrat victime, însă maşinile au rămas destul de avariate.
 
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au intervenit, tot ieri, în jurul orei 18.30, pe şoseaua Mangaliei, lângă Billa. Un tânăr, din localitatea Agigea, în momentul în care a efectuat viraj dreapta către centrul comercial Billa, a accidentat o constănţeancă de 88 de ani. Femeia a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure, spun poliţiştii constănţeni. În urma impactului, a suferit răni uşoare, un echipaj al Ambulanţei acordându-i primul ajutor.   
 
Accidentele nu s-au oprit aici, iar mai pe seară, în jurul orei 21.00, un taxi şi un Mercedes s-au tamponat la intersecţia dintre Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga. Ambii şoferi susţin că au trecut pe „Verde”, spun poliţiştii rutieri. Două persoane au fost preluate de medici și transportate la Spitalul Județean Constanța. Ulterior, și șoferița care se afla la volanul autoturismului Mercedes a ajuns la spital, pentru a-i fi evaluată starea de sănătate. Se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a avut loc accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii