Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente grave în județul Constanţa Mai multe victime, dintre care și doi copii

ro

09 Jan, 2016 00:00 2511 Marime text


Accident grav ieri după-amiază în judeţul Constanţa. Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost răniți după ce bărbatul care se afla la volanul autoturismului a pierdut controlul. La scurt timp, tot în judeţul Constanţa un biciclist  a fost rănit grav în timp ce traversa neregulamentar.
 
Primul accident a avut loc pe DN 22 pe sensul dinspre Constanţa spre Tulcea. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul volanului din cauza neatenţiei şi a ajuns pe sensul opus de mers. Autoturismul a lovit în plin un altul care circula regulamentar. În urma impactului, cinci persoane, printre care şi doi copii de doi ani respectiv patru luni, au fost răniți. Autoturismul cu care a intrat în coliziune era condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 32 ani din Zebil - Tulcea, care se afla sub influienţa băuturilor alcoolice ( 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
La scurt timp, tot în judeţul Constanţa, între Eforie Nord şi Tuzla a avut loc un alt accident. Un biciclist care a traversat neregulamentar printr-un loc nepermis a fost lovit în plin de o maşină. În urma impactului puternic, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat în stare de inconştienţă la spital.
 
Sursa foto: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii