Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentata pe trecerea de pietoni

ro

14 Nov, 2009 00:44 1885 Marime text
O tânără a fost, ieri, victima unui accident rutier. Potrivit poliţiştilor, fata era pe marcajul pietonal când a fost accidentată de un autobuz aparţinând RATC Constanţa. La închiderea ediţiei, tânăra se afla la terapie intensivă, iar medicii erau foarte rezervaţi în emiterea vreunui pronostic.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 7.50, Nicoleta Neagu, de 25 de ani, din localitatea Săveni, judeţul Ialomiţa, se angajase în traversarea şoselei Mangaliei, în dreptul sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Doar ce păşise pe trecerea de pietoni şi a fost acroşată de un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanţa, care circula pe relaţia Gară - CET - Zona industrială. La volanul autobuzului 101C se afla Adrian Ionescu, de 55 de ani, din oraşul Eforie, angajat al RATC, ce se deplasa dinspre strada Caraiman spre Pod Km 4-5, pe prima bandă. Ajuns la trecerea de pietoni din zona intersecţiei cu strada Plopilor, acesta a accidentat-o pe Nicoleta Neagu, care se afla pe marcajul pietonal.

În urma impactului deosebit de grav, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în stare de inconştienţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, doctorul Florian Stoian, tânăra este în stare foarte gravă. „Pacienta a suferit fracturi costale şi multiple traumatisme. Este în comă profundă şi se află internată la terapie intensivă, în secţia de Neurologie, unde a fost intubată şi ventilată. Cât priveşte pronosticul medicilor, acesta este, cel puţin deocamdată, extrem de rezervat", ne-a declarat Florian Stoian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii