Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentata de ski-jet

ro

25 Jun, 2007 00:00 1796 Marime text
1182719664.jpg

Turistii in cautare de senzatii tari nu mai tin cont de siguranta celorlalti. Este deja al doilea caz tragic din acest sezon care se petrece din cauza ski-jet-urilor. Fitele si, mai ales, nepriceperea pot duce la serioase accidentari.

Ieri, in jurul orelor 11.30, o turista din Bucuresti a lovit o alta persoana in timp ce se afla pe un ski-jet. Aceasta se plimba pe mare in zona hotelului Vega, cand a accidentat o fata care se racorea in apa. Victima, aflandu-se in mare la mica adancime, a fost lovita la coloana. Din cauza faptului ca ar fi putut sa apara complicatii, fata a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean pentru a i se face radiografii si eventuale analize. Turista s-a prezentat si ea la Urgenta, alaturi de cel care se ocupa cu inchiriatul acestor ambarcatiuni nautice. Ciudat este faptul ca s-a putut produce un astfel de accident, in conditiile in care, cei care se ocupa de aceasta afacere sunt obligati sa-i informeze pe turisti in ce zone se pot plimba si mai ales de normele de siguranta pe care trebuie sa le respecte. Alaturi de banane, barci cu motor si ATV, ski-jet-ul a devenit un ifos al turistului in cautare de adrenalina la tarm de mare. Cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate conditiile producerii accidentului si a masurilor care vor fi luate impotriva turistei.

Scris de: {autor}Monica GOGONEATA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion cunoscatorul argentinei 19 Aug, 2014 22:50 Jegurile de Ct..Elene si Madalini care au facut sa para ca apa marii spala si racoreste cei doi neuroni obositi mintal din munca la soseaua spaniola. Marsh mizeriilor de CONSTANCENCE!