Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe varianta Constanţa - Ovidiu Un șofer fără permis şi beat a intrat cu mașina într-un TIR (galerie foto + video)

ro

24 Oct, 2015 00:00 3921 Marime text
Un grav accident rutier s-a petrecut ieri-dimineaţă pe DN 3C, varianta Constanţa - Ovidiu, în zona Târgului de legume-fructe.
 
Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a lovit violent de un TIR, care se deplasa pe contrasens. Pe scaunul din dreapta se mai afla un bărbat. La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi mai multe echipaje ale Poliției.
 
Şoferul tirului a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că şoferul autoturismului care a provocat accidentul mergea în zig-zag şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Potrivit medicilor, cele două persoane rănite au fost duse la Spitalul Judeţean Constanţa. Au traumatisme minore, deşi, în momentul în care reprezentanţii Ambulanţei au ajuns la faţa locului, erau încarcerate.
 
Atât şoferul, Ştefan Constantin Culior, în vârstă de 23 de ani, care a provocat accidentul, cât şi pasagerul, Gabriel Agavriloaiei, se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
În autoturismul cu numere de Bulgaria, oamenii legii au descoperit mai multe sticle de bere. De asemenea, şoferul nu avea nici permis de conducere. Precizăm că nu se află la prima infracțiune, fiind arestat preventiv în trecut pentru tâlhărie.
 
Înainte de a provoca accidentul pe variantă, șoferul, aflat sub influenţa alcoolului, ar fi lovit o altă mașină în zona Abator din Constanța. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii