Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Mamaia, la restaurantul Sabroso. Cinci victime. Procurorii au finalizat cercetările

ro

05 May, 2016 00:00 2317 Marime text


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au finalizat cercetările specifice în dosarul accidentul rutier produs în urmă cu doi ani în staţiunea Mamaia, aproape de restaurantul Sabroso. 
În cauză au fost trimişi în judecată Gheorghe Gheorghică şi Teodor Aurelian Zaharia, suspectaţi de vătămare corporală din culpă.
 
Conform rechizitoriului, la data de 4 mai 2014, în jurul orei 00.20, Gheorghe Gheorghică a condus autoturismul marca Ford, pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia.
 
Aproape de restaurantul Sabroso, şoferul ar fi efectuat un viraj la stânga, peste marcajul dublu longitudinal, fără a se asigura, şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Seat, condus de Teodor Aurelian Zaharia, „autoturism ce a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Opel, condus pe banda a III-a, care, în urma impactului, a fost izbit la rândul său în partea din spate de autoturismul marca Mercedes“, conform procurorilor.
 
În urma producerii accidentului au fost rănite cinci persoane, care au suferit vătămări corporale ce au necesitat pentru vindecare între trei-patru şi 180 de zile de îngrijiri medicale.
Procurorii au trimis dosarul spre soluţionare Judecătoriei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii