Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Constanţa O femeie de 35 de ani, din Cumpăna, lovită de Mercedes pe trecere

ro

21 Sep, 2012 01:00 4574 Marime text
accident-cercetaredelafatalocului.jpgO femeie se află în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de un automobil. Accidentul a avut loc în urmă cu două seri, pe raza municipiului Constanţa, în zona magazinului Real.

În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, în seara zilei de 19 septembrie, Claudiu Ion Vasilescu, de 23 de ani, din Cumpăna, a condus un automobil marca Mercedes, pe şoseaua Mangaliei. În zona magazinului Real, tânărul şofer a accidentat-o pe Aura Călugăru, de 35 de ani, din Cumpăna. În urma impactului deosebit de puternic, femeia a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde ase află şi în prezent.

accident-smurdambulanta02.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • stan gheorge 20 Jan, 2013 09:22 vreau sa fac o precizare ca politia rutiera nu isi face serviciul corect cu tot odata daca un sofer loveste o pers indiferent ca e pe trecere de pietoni fie ca tranverseaza neregulamentar sofer trebuie sa-i fie permisul ridicat pe toata viata si cu inchisoare ministrul de interne trebuie sa se gindeasca ca e un suflet de om si nu e animal chiar si un animal care tranverseaza neregulamentar soferu trebuie sa evite treaba asta cred ca cineva din serviciul rutier sa citeasca aceste comentari si poate va lua masuri sincer in ziua de azi iti e frica sa mai tranversezi si pe trecerea de pietoni .