Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Constanţa Cum s-a produs şi cine fost implicat (galerie foto)

ro

18 Oct, 2013 00:00 4818 Marime text
O tânără de 27 de ani, din Constanţa, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, ieri, la ora 11.20, Marian Ciurea, de 43 de ani, din Năvodari, se afla staţionat cu o autoutilitară pe strada Mircea cel Bătrân pe sensul de mers dinspre bulevardul Mamaia către strada Nicolae Iorga. Din cauza neasigurării la punerea în mişcare de pe loc pentru a se încadra prin viraj stânga pe strada Nicolae Iorga, spun oamenii legii, l-a obligat pe Marius Andrei Gombar, de 23 ani, din Constanţa, care conducea un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, să vireze dreapta pentru a evita impactul, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă. Aici, maşina condusă de Marius Andrei Gombar a accidentat-o grav pe Elisabeta Toacă, de 27 de ani, care se deplasa regulamentar. Victima a fost proiectată într-un stâlp de iluminat public. După lovirea pietonului, autoturismul a lovit semaforul intersecţiei, pe care l-a rupt. Între cele două autovehicule nu a existat impact. Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Baba Novac 18 Oct, 2013 10:35 Stimati jurnalisti, daca tot descrieti accidentul produs, macar nu denaturati. Eu am vazut cum s-a intamplat. In primul rand, victima nu "se deplasa regulamentar", ci astepta regulamentar la semafor culoarea verde pentru a putea traversa. Apoi soferul autoutilitarei Ford nu avea ce sa caute sa stationeze acolo si nici macar sa opreasca in zona respectiva (exista semn de oprirea interzisa). Abia pe urma ceea ce scrieti d-voastra ca nu s-a asigurat la punerea in miscare, in plus a mai taiat si doua benzi direct, fiind autorul moral al acestui accident. Asta nu inseamna ca soferul VW alb este nevinovat, acest avand viteza excesiva, neadaptata carosabilului umed, in plus fortand semaforul. Ce sa mai evite cand el era ca un meteorit? De fapt fortarea semaforului trebuie atribuita ambilor conducatori auto. Cel cu VW alb a intrat in plin in stalpul pe care era amplasat semaforul. Acest stalp a lovit-o pe tanara in tampla stanga, iar din lovitura a fost proiectata cu partea din spate dreapta a capului in acel stalp imens de iluminat. Daca moare, moare nevionavata. Am vazut-o in ultimele ei clipe de viata (sper sa nu fie asa) cum astepta la semafor si cum a fost "omorata" efectiv. Ma rog pentru ea si sper sa traiasca. Soferii iresponsabili sa plateasca cu varf si indesat!!! Numai bine!
  • fani 18 Oct, 2013 09:32 Cum adica "l-a obligat" sa urce pe trotuar,cand de fapt LEGEA-l obliga sa pastreze distanta de siguranta ....Stati numai 10 minute pe strada Mircea(intre Bd Mamaia si Nicolae Iorga si sa vedeti cum se respecta acest lucru.