Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Cel puţin doi morţi Accident rutier grav cu persoane încarcerate între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu (galerie foto+video)

ro

12 Nov, 2017 14:36 42216 Marime text
Un accident rutier grav cu persoane încarcerate a avut loc în urmă cu puţin timp între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu.  

Se pare că trei persoane sunt încarcerate.

Către faţa locului se deplasează maşina pentru descarcerare, o autospecială a pompierilor, una a Serviciului Mobil de Urgenţă, reanimare şi Descarcerare Constanţa şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Constanţa.

În accident a fost implicat un BMW, seria , şi un microbuz de marfă. Impactul a fost frontal.

Conform primelor date, două persoane sunt decedate. Alte două sunt încarcerate. 

UPDATE: ora 16.35

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, circulaţia rutieră pe DN2A (E60) Constanţa – Slobozia a revenit la normal. Din cauza unei coliziuni între o autoutilitară şi un autoturism, traficul fusese întrerupt, respectiv îngreunat la ieşirea din localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu (la kilometrul 194+200 de metri). Evenimentul a avut urmări tragice: trei persoane au decedat, iar alta a suferit leziuni corporale grave.


UPDATE: ora 16.20 Oficial de la IPJ Constanța 

Din primele cercetări, se pare că șoferului autoutilitarei, ar fi pierdut controlul direcției de mers, din cauza neatenției, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr, de 27 de ani, din Năvodari. Persoanele decedate sunt: șoferul autoutilitarei de 63 de ani, 25 de ani tânăra din autoturism și 27 de ani șoferul. 

UPDATE: ora 16.05

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, circulaţia rutieră pe DN2A (E60) Constanţa – Slobozia s-a reluat, pe un fir, alternativ. Din cauza unei coliziuni între o autoutilitară şi un autoturism, traficul fusese întrerupt total la ieşirea din localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu (la kilometrul 194+200 de metri).


UPDATE. ora 15.55

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia pe DN2A (E60) Constanţa – Slobozia este întreruptă pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea constănţeană Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, din cauza unui accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme în jurul orei 14.25.


UPDATE: ora 15.50

Ce-a de-a patra victimă a accidentului a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu un echipaj SMURD C. 

UPDATE. ora 15.30

Din păcate, una dintre persoanele rănite grav a intrat în stop cardio respirator și cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Bilanțul accidentului a ajuns la trei victrime decedate, doi bărbați și o femeie. Cea de-a treia victimă este șoferul autoutilitarei, un bărbat de 65 de ani.  

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN2A (E60) Constanţa – Slobozia se desfăşoară îngreunat la ieşirea din localitatea constănţeană Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, din cauza unei coliziuni între două autoturisme, care a avut loc în jurul orei 14.25.


UPDATE. ora 15.10

Un tânăr și o tânără sunt cei care au decedat în urma impactului. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Constanța alte două persoane sunt rănite grav fiind inconștiente. La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii