Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Accident rutier la Mangalia. S-au înfipt cu mașina într-un gard de beton. Două persoane au ajuns la spital (galerie foto+video)

ro

04 Mar, 2017 23:43 24552 Marime text

Cu puțin timp în urmă, la ieșirea din Mangalia spre Albești a avut loc un accident de circulație. 



În urma evenimentului rutier, două persoane au rămas încarcerate, iar echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului.  

UPDATE! ora: 13.00 

Din păcate unul dintre tinerii răniţi în accidentul de azi noapte a murit la spital. Este vorba despre pasagerul din dreapta care a suferit multiple leziuni şi traumatisme în urma accidentului. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa unde a decedat. 

UPDATE: 5 martie ora 11.00

Poliţiştii rutieri au stabilit că şoferul implicat în accidentul rutier de la ieşire din Mangalia către localitatea Albeşti a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

UPDATE, ora 0.20

În accidentul de lângă Mangalia, o mașină a intrat într-un gard de beton. Impactul a fost așa de puternic încât partea din față a autoturismului a fost distrusă, iar gardul din beton s-a crăpat. Șoferul și pasagerul din dreapta au fost răniți, iar medicii sosiți la fața locului i-au transportat la spitalul din Mangalia.La faţa locului au intervenit o autospecială de pompieri de la Secţia Mangalia, un echipaj SMURD B şi o Ambulanţă.



Potrivit martorilor, ambii ocupanți ai mașinii ar fi fost sub influența alcoolului. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • astalavista 05 Mar, 2017 12:34 a murit cel din dreapta la spital...
  • Cristi 05 Mar, 2017 09:58 De fapt accidentul a fost in Mangalia la iesirea spre Albesti ;)