Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Opt maşini lovite! Un taxi implicat în carambol Accident grav pe strada Dezrobirii din Constanţa. Două persoane încarcerate (galerie foto + video)

ro

16 Nov, 2016 08:49 25658 Marime text


Un accident rutier a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe strada Dezrobirii din municipiul Constanţa. Din primele informaţii, două persoane sunt încarcerate. Pompierii ISU „Dobrogea“ intervin la faţa locului.


UPDATE 3, ora 10.34

Din primele cercetări se pare că, un autoturism care circula pe strada Fulgerului a efectuat viraj la stânga, a pătruns pe contrasens iar în momentul în care a trecut de axul drumului, a intrat pe sensul de mers dinspre Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care cirla pe ruta respectivă. În urma impactului, primul autoturism ar fi ricoșat în alte cinci autoturisme parcate.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

UPDATE 2, ora 09.50

În urma accidentului a rezultat două victime: un pacient cu traumatism cranian regiunea frontala, conştient, şi un pacient cu traumatism umăr. Amândoi au fost transportaţi la Spital.



UPDATE 1, ora 09.05

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, la faţa locului este o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ Constanţa.



În urma impactului, opt maşini au fost lovite. Un taxi s-a răsturnat pe stradă. Sunt două victime, iar medicii spun că acestea sunt conştiente.




Sursa foto + video: ZIUA de Constanţa






 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii