Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe A2 Cauzele și împrejurările sunt investigate de IGPR, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de la Lehliu-Gară

ro

05 Nov, 2016 15:47 2091 Marime text
Cercetarea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier de pe autostrada A2 se investighează de către IGPR - Serviciul Rutier, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, a declarant, astăzi, pentru Agerpres, procuror Iuliana Olteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.
 
Ea a precizat că, în urma producerii accidentului, s-a dispus deplasarea la locul evenimentului a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, Liliana Bănescu.
 
Conform Iulianei Olteanu, s-a înregistrat dosarul penal numărul 1123/P/2016, în care se va începe urmărirea penală cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
 
"În zilele următoare se va aprecia asupra preluării cauzei de către o unitate de parchet superioară", a mai spus Iuliana Olteanu.
 
Ea a precizat că în urma accidentului au decedat 3 persoane, care au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Călărași, pentru efectuarea autopsiei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii