Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe Autostrada Bucureşti-Constanţa

ro

06 Jul, 2016 00:00 2334 Marime text


Ieri, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, în judeţul Călăraşi, a avut loc un accident mortal. Poliţiştii spun că un autocar cu pasageri s-a lovit de un tir, în dreptul localităţii Lehliu.
 
În urma impactului, o persoană a decedat, aceasta fiind şoferul de rezervă, şi mai multe persoane sunt rănite. Printre răniţi se află şi două femei însărcinate.
 
Reprezentanţii societăţii Tabita Tour, proprietara autocarului, au declarat: „Ne exprimăm regretul profund pentru accidentul rutier petrecut pe Autostrada Soarelui şi transmitem condoleanţele noastre familiei îndoliate. De asemenea, suntem alături de familiile persoanelor rănite şi le asigurăm că facem tot cea ce este posibil pentru a identifica motivul care a dus la producerea acestei tragedii. Dorim să vă asigurăm că vom colabora îndeaproape cu organele abilitate ale statului român care fac cercetări în acest caz. Îi asigurăm pe toţi partenerii şi clienţii noştri că autocarele noastre sunt în perfectă stare tehnică şi că toate călătoriile planificate se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă.”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii