Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în apropiere de Constanţa. Un jandarm este grav rănit. Medicii nu exclud un transferat la Bucureşti (galerie foto)

ro

09 Jun, 2016 00:00 2698 Marime text


Procurorii din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au preluat cercetările în dosarul accidentului rutier produs în seara zilei de 7 iunie, aproape de Constanţa, în care a fost implicat un autovehicul militar aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor. Evenimentul a fost soldat cu vătămarea corporală a mai multor ofiţeri, însă unul singur se află internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Este posibil ca azi ofiţerul să fie transferat într-o unitate spitalicească din Bucureşti.
 
Procurorii din cadrul Parchetului Militar arată că, „potrivit primelor cercetări, autovehiculul militar se deplasa către Constanţa, urmând ca ofiţerii pe care îi transporta să participe la o acţiune de pregătire profesională organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române“. „La ieşirea de pe Autostrada A2, ca urmare a unei manevre greşite, a acroşat un autoturism (n.r. BMW). În urma coliziunii, ofiţerii au suferit vătămări corporale de o gravitate mai mică, ce nu au impus internarea lor, cu excepţia unui singur ofiţer, care se află în stare mai gravă. La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă, formată din poliţişti şi specialişti criminalişti, coordonată de un procuror militar“, se mai arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
În accident au fost implicate nouă persoane (şase jandarmi şi trei civili).

Citeşte şi UPDATE 8 - Nouă victime, în urma unui grav accident, la ieșirea din Constanța, spre Valu lui Traian. Este implicat și un microbuz ce aparține MAI (galerie foto + video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii