Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident feroviar la Ovidiu (galerie foto+video)

ro

08 Nov, 2016 09:38 10528 Marime text


Un accident feroviar a avut loc, în această dimineaţă, pe strada Insulei din Ovidiu. Din primele informaţii, se pare că o maşină a fost lovită de tren. Poliţiştii şi un echipaj medical de urgenţă se află la faţa locului. Până la acest moment, se ştie doar că nu există persoane încarcerate. 



UPDATE 2
Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă informează că două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului feroviar de astăzi. Este vorba de şoferul maşinii, care a scăpat fără răni grave şi care a refuzat transportul la spital şi de pasagerul din dreapta, care este rănit, însă a fost preluat de ambulanţa SMURD în stare stabilă şi transportat la Spitalul Judeţean din Constanţa. 

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul Drager, însă rezultatul a fost zero. Omul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. 

UPDATE 1
Din datele disponibile până acum, se pare că şoferul maşinii implicate în accident a oprit prea aproape de şine la trecerea la nivel cu calea ferată. Când şi-a dat seama că vine trenul şi că este prea aproape de linia ferată, omul ar fi vrut să se retragă mai în spate, însă deja o altă maşină oprise în spatele său. Şoferul maşinii lovite de tren se afla alături de un pasager, care când a văzut că se apropie trenul, a vrut să coboare din autovehicul. Chiar în acel moment, maşina a fost agăţată de un vagon al trenului şi răsturnată în decor. 

Pasagerul suprins de tren cân încerca să iasă din maşină a fost rănit mai grav şi a fost preluat de paramedicii SMURD. De asemenea şi şoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale. 







Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii