Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă în Portul Constanţa Un angajat SOCEP a căzut de la o înălţime de cinci metri

ro

25 Sep, 2014 00:00 3954 Marime text
Un grav accident de muncă a avut loc ieri-dimineaţă, în Portul Constanţa. Un bărbat a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a căzut de la înălţime.
 
Ştefan Grecu, de 38 de ani, docher mecanizator angajat în cadrul societăţii SOCEP SA, se afla pe o barjă. La un moment dat, a încercat să mute un capac al barjei, prin împingere. Cel mai probabil, din cauza efortului, în mijlocul acţiunii, bărbatul a alunecat în interior şi a căzut de la o înălţime de cinci metri. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale. El a fost preluat şi transportat la spital, pentru investigaţii amănunţite. Din câte se pare, Ştefan Grecu a suferit multiple leziuni craniene, dar şi la nivelul umărului şi membrului superior drept. El va rămâne internat, sub supraveghere medicală.

În cauză, societatea a deschis o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate modul în care a avut loc accidentul. De asemenea, evenimentul a fost adus la cunoştinţă şi reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii