Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O maşină a căzut în gol patru metri Accident cu şase răniţi, pe DN 38, la ieşire din Topraisar

ro

06 Apr, 2015 00:00 2002 Marime text
Un autoturism marca Dacia Super Nova a căzut, sâmbătă, într-un canal fără apă, de la o înălţime de aproximativ patru metri.
 
Imediat au fost alertaţi atât pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, cât şi reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa.
 
Ajunşi la faţa locului, militarii au constatat că victimele, două femei, trei bărbaţi şi un băiat de 12 ani, au fost scoşi de localnici dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.
 
Din cercetările efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că maşina era condusă de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Mangalia, care se deplasa pe DN 38, dinspre Moviliţa către Topraisar. În afara localităţii Topraisar şi în dreptul km 15, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a căzut într-un canal colector fără apă.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a celor cinci pasageri din autovehicul: o femeie de 28 de ani, o femeie de 38 de ani, un băiat de 12 ani, un băiat de 18 ani şi un bărbat de 42 de ani, toţi din municipiul Mangalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii