Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident A2 La Spitalul Sf. Pantelimon mai sunt internați trei răniți, la Floreasca - șase

ro

05 Nov, 2016 16:52 2126 Marime text
carambol pe autostrada soarelui din cauza cetii dense 613555La Spitalul „Sf. Pantelimon" din Capitală au mai rămas internați trei răniți în accidentul rutier care a avut loc sâmbătă pe autostrada A2, a precizat, potrivit Agerpres, managerul unității sanitare, Gheorghe Popescu.

Este vorba despre un bărbat de 22 de ani, cu politraumatism, contuzie splină, fractură falanga distală mâna stângă, ce se află sub supraveghere la Secția ATI, un bărbat de 35 de ani care are o plagă scalp și o femeie care a fost transferată de la Spitalul Județean Ilfov, în vârstă de 56 de ani, care are fractură pol inferior rotulă stânga, fractură deschisă genunchi stâng, a fost internată la Ortopedie și va fi operată.

Potrivit managerului unității medicale, celelalte două persoane aduse la Spitalul "Sf. Pantelimon" au refuzat internarea.

În schimb, la Spitalul de Urgență Floreasca se mai află internați șase răniți în accidentul de sâmbătă.

"Doi răniți sunt în stare gravă, au suferit politraumatisme. Este vorba de o femeie care se află pe Secția de terapie intensivă și un bărbat în sala de operație. Alți patru răniți se află internați pe secții în stare stabilă", a declarat, pentru AGERPRES, medicul Cristian Pandrea, de la Spitalul Floreasca.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii