Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A zburat de pe motor Liviu Brailoiu, in cautarea doamnei Maria

ro

30 Jul, 2010 01:04 5949 Marime text
cap_2.jpgÎn ciuda faptului că a scăpat cu viaţă dintr-un eveniment rutier care i-a pus viaţa în pericol, fostul prefect al Constanţei, Liviu Tit Brăiloiu, vrea să revină în trafic în calitate de conducător al motocicletei. Pentru că informaţiile pe care le au sunt extrem de puţine, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa nu au reuşit să-l identifice pe cel care a provocat, în urmă cu două seri, evenimentul în urma căruia motociclistul Brăiloiu a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa prezentând excoriaţii în zona cotului şi a şoldului drept.

Brailoiu_-_Liviu_Brailoiu_03.jpgÎn urma cercetărilor efectuate, Poliţia Rutieră Constanţa a stabili că miercuri seara, în jurul orei 19.30, Liviu Tit Brăiloiu a condus o motocicletă, cu numerele de înmatriculare CT 16 BNX, pe prima bandă, dinspre hotelul Condor către ieşirea din Mamaia. În momentul în care a ajuns în faţa clubului Bamboo, conducătorul unui automobil Dacia Logan, de culoare galbenă, care circula pe a doua bandă, a virat brusc având intenţia de a pătrunde pe prima bandă. Din spusele fostului prefect, motocicleta acestuia ar fi fost lovită de Logan. „M-am dezechilibrat şi am sărit de pe motor. Şoferul a fugit. Orice motociclist ştie că nu trebuie să stai pe motor în cazul în care acesta este pe cale să se prăbuşească. Merg pe motocicletă de 25 de ani, am participat şi la competiţii de specialitate, nu aveam cum să mă dezechilibrez singur. Am să mă fac bine şi, mâine, poate mă urc iar pe motocicletă. Nu am de gând să mă îndrept împotriva respectivului şofer, sunt mulţumit că am scăpat doar cu atât. (...) Am mai avut şi alte evenimente rutiere ca acesta, însă niciodată nu le-am provocat eu", a mai declarat Brăiloiu.

„Îngerul" salvator

Cel care a asigurat şefia Prefecturii Constanţa până în luna septembrie 2009 caută o femeie pe nume Maria, care i-a acordat primele îngrijiri medicale imediat după producerea incidentului. „Aş vrea să o găsesc pe doamna Maria şi să-i mulţumesc pentru faptul că m-a tras de pe şosea. Mă puteau lovi alte maşini. Doamna Maria a dat dovadă de mărinimie, păcat că nu sunt mai mulţi oameni ca dumneaei", a mai precizat fostul prefect. La rândul lor, oficialii Serviciului Poliţiei Rutiere spun că martorii acestui eveniment sunt mai mulţi turişti, dar că declaraţiile acestora nu sunt suficiente pentru a-l trage la răspundere pe autor. În cazul în care va fi identificat, iar oamenii legii vor reuşi să probeze că el este vinovat de producerea accidentului rutier, conducătorul Daciei Logan ar putea sta ani buni în spatele gratiilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii