Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A „reuşit" să se nenorocească pe viaţă Fost militar, băgat în arest pentru un accident rutier mortal

ro

09 Dec, 2011 01:00 2121 Marime text
accident-sofer.jpgNu este de trecut cu vederea faptul că victima, un crescător de animale din Valea Dacilor, a fost parţial scalpată de câini. În paralel, în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, autorul accidentului a recunoscut faptele şi a relatat dinamica producerii evenimentului rutier

Ayhan Menasan, de 27 de ani, din municipiul Medgidia, riscă să facă ani grei de puşcărie. Tânărul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia în dosarul accidentului rutier din seara zilei de 7 decembrie, pe drumul judeţean 381, la intrarea în localitatea Valea Dacilor, în urma căruia o bărbat şi-a pierdut viaţa. Ulterior accidentului, presupusul autor a părăsit locul faptei fără a avea permisiunea oamenilor legii, după care a mers să-şi repare automobilul. Din nefericire pentru el, chiar mecanicul la care a apelat i-ar fi sprijinit pe lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa să-l găsească pe şofer.

Ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa au informat că „în data de 07.12.2011, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi despre existenţa cadavrului unui bărbat, la aproximativ trei metri în afara părţii carosabile, pe DJ381, la intrarea în localitatea Valea Dacilor dinspre Medgidia". Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul în persoana unui crescător de animale, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. În urma investigaţiilor efectuate, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii rutieri l-au identificat şi depistat pe şoferul autoturismului implicat în eveniment. „Este vorba de un tânăr, de 27 de ani, din Medgidia, care în noaptea de 06/07.12.2011 a condus un autoturism dinspre Medgidia către Valea Dacilor şi ajungând la Km 31+600, a surprins şi accidentat mortal, pe bărbatul de 45 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, ulterior şoferul părăsind locul accidentului. Acesta a fost depus în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de arestare preventivă", conform informării IPJ Constanţa. Potrivit unor surse, Ayhan Menasan a fost prins datorită informaţiilor oferite oamenilor legii chiar de mecanicul la care ar fi apelat. Din câte se pare, Menasan ar fi condus un VW Passat, fabricat în 2001. Tânărul, fost militar, nu are antecedente penale. Nu este de trecut cu vederea faptul că victima, un crescător de animale din Valea Dacilor, a fost parţial scalpată de câini. La închiderea ediţiei, şoferul urma să fie dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Medgidia, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dyddi 01 Jun, 2012 13:09 daaa.....ani grei de inchisoare!acest nenorocit a primit 3 ani cu exacutare si a facut recurs totusi.probabil i se pare ca a primit o pedeapsa prea mare pentru ceea ce a facut,sau mai bine zis nu a facut,nu a anuntat ambulanta,politia,a lasat un om ranit in mijlocul campului pentru a fii devorat de animale,asta este dreptatea in tara in care traim!RUSINE!