Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii rutieri au avut de lucru „A plouat“ cu şoferi băuţi pe drumurile judeţului Constanţa

ro

25 Aug, 2015 00:00 1950 Marime text
În ultimele zile, poliţiştii rutieri s-au confruntat cu o mulţime de şoferi care, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, se urcau la volan. De exemplu, duminică, în jurul orei 6.50, poliţiştii au identificat, în zona hotelului Rex de pe bulevardul Mamaia, un student la Medicină, Mahmoud Badarneh, de 23 de ani, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat), ce a fost surprins de aparatul radar cu viteza de 114 km/h. Studentul s-a ales cu dosar penal și fără permis de conducere.
 
După câteva ore, pe la 15.35, poliţiştii au dat peste un alt şofer (B. Ioan) care se urcase băut la volan. Acesta conducea o autoutilitară în zona hotelului Iaki, din Mamaia, deşi avea o alcoolemie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum spun sursele noastre. În plus, avea expirată din 22 august autorizaţia de circulaţie provizorie.
 
Tot ieri, în jurul orei 00.10, poliţiştii l-au identificat pe M. Daniel Marian, din satul Moviliţa, comuna Topraisar, care conducea un autoturism în Eforie Nord în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.
 
Pe la 1 noaptea, poliţiştii l-au identificat pe A. Iulian Marian, care nu poseda permis de conducere. El a fost depistat în trafic pe DJ 391, în Topraisar. Aproximativ o oră mai târziu, în comuna Lumina, poliţiştii l-au identificat pe V. Constantin în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În toate cele cinci cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.
 
Ieri, studentul de la Medicină Mahmoud Badarneh a fost surprins din nou conducând un autoturism Audi TT pe strada Dispensarului din Constanţa, în timp ce avea dreptul de conducere suspendat pentru perioada în curs.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii