Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A obţinut peste 400.000 de euro din înlesnirea prostituţiei

ro

25 Jun, 2015 00:00 2826 Marime text
Poliţia oraşului Cernavodă şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia au efectuat, ieri dimineaţă, o percheziţie domiciliară la o persoană din oraşul Cernavodă suspectată de săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, există suspiciuni rezonabile cu privire la faptul că, în perioada 2007 - 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspectul C.F. din oraşul Cernavodă a obţinut direct şi indirect, prin interpuşi, sume de peste 400.000 de euro de pe urma practicării prostituţiei de către diverse persoane de sex feminin pe teritoriul mai multor state din spaţiul european, bani cu care suspectul şi-a achiziţionat apartamente şi maşini de lux, înlesnind totodată practicarea prostituţiei unor persoane de sex feminin.
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, în valoare totală de 75.600 de euro. Totodată, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unei maşini de lux marca Porsche Panamera, în valoare de 53.000 de euro. Organele de urmărire penală au beneficiat de sprijin din partea Jandarmeriei Române.
 
Bărbatul a fost reţinut şi dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii