Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit cu zile Tânăra accidentată grav de o maşină nu a supravieţuit

ro

21 Oct, 2013 00:00 2681 Marime text
Duminică dimineaţa, Elisabeta Toacă, tânăra de 27 de ani care fusese lovită joia trecută de un automobil în timp ce aştepta să traverseze, a decedat.
 
Informaţia a fost confirmată de doctorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa. De altfel, cadrele medicale au fost rezervate în privinţa supravieţuirii pacientei, care era ventilat mecanică, ea fiind în comă profundă. Reamintim că, potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, pe 17 octombrie, la ora 11.20, Marian Ciurea, de 43 de ani, din Năvodari, se afla staţionat cu o autoutilitară pe strada Mircea cel Bătrân pe sensul de mers dinspre bulevardul Mamaia către strada Nicolae Iorga.

Din cauza neasigurării la punerea în mişcare de pe loc pentru a se încadra prin viraj stânga pe strada Nicolae Iorga, spun oamenii legii, l-a obligat pe Marius Andrei Gombar, de 23 ani, din Constanţa, care conducea un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, să vireze dreapta pentru a evita impactul, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă. Aici, maşina condusă de Marius Andrei Gombar a accidentat-o grav pe Elisabeta Toacă, de 27 de ani, care se deplasa regulamentar. Victima a fost proiectată într-un stâlp de iluminat public. După lovirea pietonului, autoturismul a lovit semaforul intersecţiei, pe care l-a rupt. Între cele două autovehicule nu a existat impact. Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dragos 22 Jan, 2014 17:35 este fratle meu il iubesc!!!
  • George 21 Oct, 2013 03:36 Dumnezeu s-o odihneasca in pace ! :( cutremurator