Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A furat bani de pe tejghea Femeie din Medgidia, identificată cu ajutorul internauţilor şi al reţelelor de socializare (video)

ro

17 Mar, 2015 00:00 2760 Marime text
O femeie din Medgidia care furase bani de pe tejghea, duminică dimineaţă, a fost identificată după doar câteva ore de angajaţii unui magazin universal din oraş, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, dar mai ales cu ajutorul internauţilor.
 
Aceasta după ce pe contul de Facebook al magazinului a fost postat filmuleţul în care se observă clar cum femeia, profitând de faptul că angajaţii raionului respectiv aveau treabă, ia de pe tejghea o sumă de bani care nu îi aparţine, după care zâmbeşte, îi bagă în portofel şi pleacă liniştită (minutul 1:56).
 
Pe baza imaginilor, angajaţii şi proprietarii magazinului au dat de urma făptuitoarei, cunoscută de alţi internauţi pentru acest „obicei“.
 
„Vă rugăm să ne spuneţi dacă o recunoaşteţi. Locuieşte în zona de nord a oraşului Medgidia, iar astăzi a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce fura bani de pe biroul magazinului“, era mesajul postat, duminică după-amiază, pe contul de Facebook al magazinului.
 
După nici cinci ore, femeia era identificată, cu ajutorul celor care au văzut postarea. „Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să identificăm această persoană! Furtul nu este o soluţie pentru nimeni“, au revenit, aseară, cu un mesaj de mulţumire, proprietarii magazinului.
 
Între timp, zeci de comentarii au apărut pe contul de socializare. O femeie scrie: „Nu-mi vine să cred!!! Aveţi grijă, că este clientă fidelă şi în parte cealaltă... Eu am văzut-o foarte des dând târcoale pe la telefoane... Bine că aţi găsit-o! În ce hal am ajuns...“
 
Suspecta a promis că va aduce banii înapoi, iar proprietarii magazinului nu au depus plângere la Poliţie, cel puţin deocamdată.

Sursa foto şi video: Facebook Mezozoica Medgidia Decodari GSM

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii